Lansering av Lovice Vegan Ice Dream


Nu kommer äntligen en efterlängtad nyhet från Lovice. Nya Vegan Ice Dream  är precis son Lovice övriga glassar mjölk- och glutenfri. Dessutom har glassen försetts med Probis bakteriekultur, som på fackspråk heter LP299 v. En glass som både är bra för miljön och gör gott för magen. Vegan Ice Dream kommer i den naturliga svenska smakerna Vanilj/Blåbär och Vanilj/Lingon.

Att tillverka en veganglass är för Bofood ett ställningstagande för miljön. En stor del av jordens växtgasutsläpp kommer från produktion av livsmedel. Huvuddelen kommer från animalieproduktion. Samtidigt stiger välståndet i världen och i alla länder med ökat välstånd äter man mer kött och därmed ökar växtgasutsläppen. Så att äta lokalproducerad veganglass från Karlshamn är ett steg att påverka en stor fråga med egen handling.

 

Vegan Ice Dream_-53

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *